KDEN (MSFS) Version 1.03 Now Available! More info.

Still no buildings

Official Support Forum
Locked
User avatar
wildhacker125
Verified Customer
Posts: 3
Joined: Sat Jun 27, 2015 3:12 am
Reputation: 0

Still no buildings

Post by wildhacker125 » Sat Jun 27, 2015 3:22 am

Followed through literally everything on the website, and I haven't been able to resolve the no buildings issue.
Can anyone shed some light on this?
I've:

Disabled Antivirus (Avast), set exclusions for the scenery, uninstalled/reinstalled several times, made sure my ORBX is below the airport custom sceneries, installed a standalone addon manager that I was told to, installed the C++ that was suggested, and still no buildings.

Weirdly enough I get a message saying ''Active but not installed in the scenery library'' even though I can visually see it in my scenery library.
Help would be appreciated, feeling totally wasted on this after doing everything but to no avail.
Regards

User avatar
Mir // Flightbeam
Flightbeam Commander
Posts: 2925
Joined: Thu Jul 01, 2010 9:26 pm
Reputation: 95
United States of America

Re: Still no buildings

Post by Mir // Flightbeam » Sat Jun 27, 2015 8:26 am

Are both the Addon Manager and Couatl present in the Add-on menu?

Do you have another Flightbeam or FSDT product installed? If yes, does it show correctly?

Are you using the latest installers found on our downloads page?

Have you tried to install as administrator?
Image

User avatar
wildhacker125
Verified Customer
Posts: 3
Joined: Sat Jun 27, 2015 3:12 am
Reputation: 0

Re: Still no buildings

Post by wildhacker125 » Sat Jun 27, 2015 2:31 pm

I have installed as an administrator, negative on the other products, affirm on both menus being present in the menu bar, and affirm using the installer on your page

Sante // Support
Posts: 1652
Joined: Wed May 07, 2014 8:25 pm
Reputation: 11
Location: Vancouver, BC
Canada

Re: Still no buildings

Post by Sante // Support » Mon Jun 29, 2015 6:47 am

Hi There,

Do you have any other FSDT or Flightbeam products installed? If you do, do they show up correctly?

We have to determine the main issue first before we can proceed.

Thank you,
Sante Sottile
CPU: i5-7600, GPU: MSI GTX 1050ti, RAM: Corsair Vengence 8GB DDR4, MOBO: MSI B250M, SSD: Samsung 1TB 860EVO, Windows 10

User avatar
Mir // Flightbeam
Flightbeam Commander
Posts: 2925
Joined: Thu Jul 01, 2010 9:26 pm
Reputation: 95
United States of America

Re: Still no buildings

Post by Mir // Flightbeam » Mon Jun 29, 2015 8:33 am

Try installing an FSDT demo, let us know what happens: http://www.fsdreamteam.com/products.html

99.99999% of the time, it's still security software that causes this. Do you have anything else installed besides Avast? Lavasoft Ad-Aware is also known to cause havoc to FSX installs. The keys file that are being blocked from being copied to your FSX folder is what the Addon Manager is looking for to "activate" the scenery.
Image

User avatar
wildhacker125
Verified Customer
Posts: 3
Joined: Sat Jun 27, 2015 3:12 am
Reputation: 0

Re: Still no buildings

Post by wildhacker125 » Thu Jul 02, 2015 4:24 am

Negative on the update, and no I have no other FSDT products installed.
Will try with an update now

Sante // Support
Posts: 1652
Joined: Wed May 07, 2014 8:25 pm
Reputation: 11
Location: Vancouver, BC
Canada

Re: Still no buildings

Post by Sante // Support » Fri Jul 03, 2015 8:09 am

Good morning,

Any luck with the update?

Sante-
Sante Sottile
CPU: i5-7600, GPU: MSI GTX 1050ti, RAM: Corsair Vengence 8GB DDR4, MOBO: MSI B250M, SSD: Samsung 1TB 860EVO, Windows 10

Sante // Support
Posts: 1652
Joined: Wed May 07, 2014 8:25 pm
Reputation: 11
Location: Vancouver, BC
Canada

Re: Still no buildings

Post by Sante // Support » Wed Jul 22, 2015 6:47 pm

Checking in again, don't want to close this issue if it's not resolved for you.

Sante-
Sante Sottile
CPU: i5-7600, GPU: MSI GTX 1050ti, RAM: Corsair Vengence 8GB DDR4, MOBO: MSI B250M, SSD: Samsung 1TB 860EVO, Windows 10

steba2806
Posts: 9
Joined: Sat Feb 08, 2020 11:03 am
Reputation: 0
Germany

Re: Still no buildings

Post by steba2806 » Sat Feb 22, 2020 8:12 am

Hello Sante,
I have the same problem, didn't have any buildings.... ?
Is there any support to the old FlightBeam KSFOX ?
The other airports woks fine (e.g. KJFK,KORD,KLAS,CYVR,....)
Please can you help me ?
thx
Stephan

User avatar
SammyH
Posts: 1562
Joined: Sun Jul 20, 2014 7:12 am
Reputation: 91
Location: NAS Whidbey Island, WA
United States of America

Re: Still no buildings

Post by SammyH » Sat Feb 22, 2020 9:17 am

Unfortunately we discontinued our main support for these products years ago. I can try to give you some basic help but it will be minimal at best as I have not used FSX in almost 8 years.

Right away the thing that stands out to me is the fact that our old products were on the FSDT COUTL system which we no longer use or support. All those additional airports you named are FSDT.

Can you describe the issue in further detail, even provide pictures if possible?
Sammy Holmes
Flightbeam Staff

i7-8700K Coffee Lake 4.80GHz - EVGA GTX 1080ti SC2 - 32GB G.SKILL Ripjaws V Series (4x8GB) - GIGABYTE Z370 AORUS Gaming 7 - EVGA 80+ Gold 1000 Watt PSU - Windows 10 Pro - Thermaltake Liquid Cooling - 1TB SSD - P3Dv4.5

steba2806
Posts: 9
Joined: Sat Feb 08, 2020 11:03 am
Reputation: 0
Germany

Re: Still no buildings

Post by steba2806 » Sun Feb 23, 2020 7:36 am

Hello Samy,
see picture attached, think there is after the Addon Manger update for Flightbeam products no function for KSFOX :shock:
I have KIAD and KMSP installed, it works fine....

Can you help me please.

best regards

Stephan
Attachments
KSFOX 2.PNG
Settings Addon Manager
KSFOX 1.PNG
Missing buildings

steba2806
Posts: 9
Joined: Sat Feb 08, 2020 11:03 am
Reputation: 0
Germany

Re: Still no buildings

Post by steba2806 » Sun Feb 23, 2020 7:39 am

...one more picture from explorer...
Attachments
KSFOX 3.PNG
Explorer settings

User avatar
SammyH
Posts: 1562
Joined: Sun Jul 20, 2014 7:12 am
Reputation: 91
Location: NAS Whidbey Island, WA
United States of America

Re: Still no buildings

Post by SammyH » Sun Feb 23, 2020 9:09 am

So what you will need to do is, head over to our Flightbeam Webstore and create an account. Be sure to register with the email that you purchased all your products with. Once that is complete you should see all of your products in the listing available for download. I would then download a new installer (ensure it is for the correct sim) and install it as administrator.

See if that fixes your issue. Be sure to uninstall the current version first.

https://shop.flightbeam.net/
Sammy Holmes
Flightbeam Staff

i7-8700K Coffee Lake 4.80GHz - EVGA GTX 1080ti SC2 - 32GB G.SKILL Ripjaws V Series (4x8GB) - GIGABYTE Z370 AORUS Gaming 7 - EVGA 80+ Gold 1000 Watt PSU - Windows 10 Pro - Thermaltake Liquid Cooling - 1TB SSD - P3Dv4.5

steba2806
Posts: 9
Joined: Sat Feb 08, 2020 11:03 am
Reputation: 0
Germany

Re: Still no buildings

Post by steba2806 » Mon Feb 24, 2020 3:56 am

Hello Sammy,
thx for answer. I always have an account with the same mail adress i have bought all the addons (KSFX via essellarate in 2011 & KMSP,KIAD,in 2019 @Simarket) @flightbeam.net. But there isn't shown KSFOX ?
The latest version of Addon Manager is also installed.
Do you think to reinstall all the addons will solve that problem ?

best regards
Stephan

User avatar
Mir // Flightbeam
Flightbeam Commander
Posts: 2925
Joined: Thu Jul 01, 2010 9:26 pm
Reputation: 95
United States of America

Re: Still no buildings

Post by Mir // Flightbeam » Mon Feb 24, 2020 8:14 am

Hi there, sorry I didn't see this topic sooner.

As described, KSFOX is no longer supported, which means it hasn't been updated since it's replacement, KSFOHD was introduced in 2015. For this reason KSFOX (or KSFO Legacy) is not seen in the Flightbeam Manager.

I understand recently it stopped working with the latest Virtuali stuff.. so I'm planning on releasing a new installer for it. Thanks for your patience in this.
Image

steba2806
Posts: 9
Joined: Sat Feb 08, 2020 11:03 am
Reputation: 0
Germany

Re: Still no buildings

Post by steba2806 » Mon Feb 24, 2020 8:18 am

Hello Mir,

thank you for that great news :-)

Stephan

steba2806
Posts: 9
Joined: Sat Feb 08, 2020 11:03 am
Reputation: 0
Germany

Re: Still no buildings

Post by steba2806 » Sat Mar 07, 2020 12:58 am

Good morning Mir,
do you habe any news for me ? I know that item is not an priority for you.... can you please give me an information when the update will be finish ?
thx
Stephan

steba2806
Posts: 9
Joined: Sat Feb 08, 2020 11:03 am
Reputation: 0
Germany

Re: Still no buildings

Post by steba2806 » Tue Mar 24, 2020 9:57 am

:roll: please, can you give me a Feedback ...

thank you

Stephan

User avatar
Mir // Flightbeam
Flightbeam Commander
Posts: 2925
Joined: Thu Jul 01, 2010 9:26 pm
Reputation: 95
United States of America

Re: Still no buildings

Post by Mir // Flightbeam » Tue Mar 31, 2020 8:06 am

Hi Stephan,

Thanks for your patience. With the current world development it's been extremely difficult to work at home, so things are taking a bit longer. Once I have an update I will post it in this thread. Thank you
Image

steba2806
Posts: 9
Joined: Sat Feb 08, 2020 11:03 am
Reputation: 0
Germany

Re: Still no buildings

Post by steba2806 » Tue Mar 31, 2020 10:51 am

Hi Mir,
have you already started to program it ?
If not, I can also buy the HD version ...
I'm the only one with the old version ?
Please let me know...

Thank you

Stephan ;)

steba2806
Posts: 9
Joined: Sat Feb 08, 2020 11:03 am
Reputation: 0
Germany

Re: Still no buildings

Post by steba2806 » Mon Jul 06, 2020 10:14 am

Hello Mir,

hope you are doing well, do you have new infromation regarding that item ?

best regards

Stephan

User avatar
Mir // Flightbeam
Flightbeam Commander
Posts: 2925
Joined: Thu Jul 01, 2010 9:26 pm
Reputation: 95
United States of America

Re: Still no buildings

Post by Mir // Flightbeam » Mon Jul 06, 2020 10:38 am

steba2806 wrote:
Mon Jul 06, 2020 10:14 am
Hello Mir,

hope you are doing well, do you have new infromation regarding that item ?

best regards

Stephan
Hi Stephan,

Please go ahead and email our support to request a download copy: Support@flightbeam.net
Be sure to include proof of purchase. Thank you
Image

Starsky
Posts: 1
Joined: Wed Jul 22, 2020 1:15 am
Reputation: 0
Germany

Re: Still no buildings

Post by Starsky » Wed Jul 22, 2020 2:06 am

Hi everyone, I´ve got the same issues. No buildings at KSFO and KIAD.
I have not used both Airports more than a year so I didn´t realize the problem earlier.
Pretty frustrating to be on a long haul for mor than 13 h to approach KSFO an there are no terminals visible.
Legacy product can not be an excuse for not working anymore.

KPHX and KMSP seem to be ok.

Regards
US

User avatar
Mir // Flightbeam
Flightbeam Commander
Posts: 2925
Joined: Thu Jul 01, 2010 9:26 pm
Reputation: 95
United States of America

Re: Still no buildings

Post by Mir // Flightbeam » Wed Jul 22, 2020 7:15 am

Starsky wrote:
Wed Jul 22, 2020 2:06 am
Hi everyone, I´ve got the same issues. No buildings at KSFO and KIAD.
I have not used both Airports more than a year so I didn´t realize the problem earlier.
Pretty frustrating to be on a long haul for mor than 13 h to approach KSFO an there are no terminals visible.
Legacy product can not be an excuse for not working anymore.

KPHX and KMSP seem to be ok.

Regards
US
Hi there.. you're definitely in the wrong area here. Have you checked our support site? https://shop.flightbeam.net/apps/help-center

It sounds like you're using old, outdated installers.
Image

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest